Начална страница OLD

СПА ВИЛИ В ПЛАНИНАТА

СПА ОТДИХ В ПЛАНИНАТА

Комплекс PinusVillas е разположен на територията на вилна зона Ярема, на 27 км от централната част на София по направление на стария път за Самоков. Комплексът включва хотелска част, ресторант и конферентна зала. Хотелската част се състои от четири двуетажни вили с характеристики на планинско шале с уникален интериор и фасада, разполагащи с комфортни спални и хигиенни помещения. Общият капацитет на комплекса е 16-20 легла. Вилите са обединени в общ корпус, но същевременно са напълно самостоятелни една от друга посредством индивидуален вход. Всички вили разполагат със самостоятелно джакузи в задния двор, предназначено само за гостите на съответната вила. Една от вилите предлага класическа сауна с печка на дърва, подходяща за 4 човека, а останалите три вили имат фито-бъчва за индивидуални процедури. Всяка вила носи свое име и се различава от останалите по разположение на леглата. Гостите могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в зоната за хранене и ресторанта на PinusVillas само на няколко крачки от избраната от тях вила.

ВИЛА "PINUS SYLVESTRIS"
Villa "Pinus NIGRA"
ВИЛА "PINUS NIGRA"
Вила Pinus Mugo
ВИЛА "PINUS MUGO"
ВИЛА "PINUS PEUCE"

ПЛАНИНСКИ ВИЛИ

Комплекс PinusVillas приема гости от август 2017 година. Нашата цел е създаване на позитивна и мотивираща среда за разнообразни събития с работен характер - конференции, обучения, презентации, работен ден извън градския офис и др.

РЕСТОРАНТ

Философията на работа на нашия ресторант е Гостът да се наслади на цялото преживяване - на вкуса и на самото място. За нас е привилегия да допринесем за вашето положително настроение посредством добра храна и отлично обслужване. Ресторант PinusVillas предлага интересна селекция от ястия със специално внимание на барбекю специалитетите. С не по-малко внимание при нас се ползват гостите, предпочитащи веган и вегетарианска кухня! Менюто се адаптира според сезона.

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

Конферентната зала е разположена на втория етаж в административното крило на комплекса. Залата е обзаведена с 30 стола от серията Set Table.

Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персинал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni

ОТКРИЙТЕ ВДЪХНОВЯВАЩАТА И ВЪЗСТАНОВЯВАЩА СИЛА НА ДЕЙНОСТИТЕ НА ОТКРИТО

Вижте възможностите за дейности на открито докато гостувате в PinusVillas

Планинско колоездене - БЕЗПЛАТНИ MTB

Карането на планински велосипед е достъпен начин да се чувствате и изглеждате чудесно. Бихте искали да карате планински велосипед, но не разполагате с такъв? Възползвайте се напълно безплатно от нашите като гости на PinusVillas!

Ориентиране

В непосредсвена близост с PinusVillas има картографиран участък, използван за състезания и игри по спортно ориентиране. Работим с външни сътрудници, които са квалифицирани преподаватели и състезатели в този спорт, а също така отлично познавят терена.

Конна езда

В непосредствна близост до PinusVillas се намира конна база Адгор, където се предлагат програми за конна езда, подходящи за участниците с различно ниво на физичеста подготовка и възраст. Възможностите са разнообразни - УРОЦИ ПО ЕЗДА, РАЗХОДКИ НА КОН, КОННИ ПРЕХОДИ.
Не се колебайте да се свържете с нас!

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ и УДОБСТВА В ОКОЛНОСТТА:

За нас

Комплекс PinusVillas е част от Holiday Green Club. PinusVillas приема гости от август 2017 година. Нашата цел е създаване на позитивна и мотивираща среда за разнообразни събития с работен характер – конференции, обучения, презентации, работен ден извън градския офис и др.

Call Now Button