Вилла Punis Mugo

ВИЛА "PINUS MUGO"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 4 ЧОВЕКА

от 270 лв / ден*
до 4 госта сауна джакузи Wi-Fi

ВИЛА "PINUS MUGO"

Вила „Pinus Mugo“ е една от четирите вили в комплекс PinusVillas. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил, разполагаща със СПА удобства и с комфортни спални и хигиенни помещения. На втория етаж на вилата е разположена класическа САУНА с печка на дърва. Вилата предлага самостоятелно ДЖАКУЗИ НА ОТКРИТО в задния двор. Водата се загрява до комфортна температура, така че ползването на джакузито не зависи от сезона. СПА-удобствата са с максимален капацитет 4 госта и са предназначени само за гостите на вила Муго. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 4 госта.

Цени и удобства

Цени и пакети уикенд*

Единична нощувка – 450.00 лв; Пакет две нощувки – 325.00 лв /ден; Пакет три нощувки – 310.00 лв /ден. Цените включват закуска и ползване на спа удобствата на съответната вила. *петък, събота и неделя

Цени и пакети делник*

Единична нощувка – 350.00 лв; Пакет две нощувки – 290.00 лв /ден; Пакет три нощувки – 270.00 лв /ден. Цените включват закуска и ползване на спа удобствата на съответната вила. *от понеделник до четвъртък, включително

СПА - Джакузи под небето

Главната атракция на комплекс PinusVillas е наличието на ДЖАКУЗИ в задния двор на всяка една от вилите, предназначено за индивидуално ползване на гостите на съответната вила. Водата се нагрява до температура 38 градуса, така че използването на джакузито не зависи от сезона.

СПА - Сауна

Главната атракция на Вила “Pinus Mugo” е наличието на класическа САУНА с печка на дърва. Сауната е разположена на вторият етаж на вилата, откъдето се разгръща прекрасен изглед към Рила. В цената влиза ежедневно зареждане на сауната с дърва. Зареждане повече от веднъж на ден се заплаща допълнително.

Капацитет

Капацитетът на вилата е 4 възрастни. Ет. 1 - 2 бр. единични легла; Ет. 2 - 2 единични легла; Полуетаж - 1 ниско легло.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Самостоятелност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Mugo” са напълно отделени (самостоятелни) един от друг.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с дървен шезлонг, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?

Телефони:

+359 884 78 25 47 - резервации
+359 882 92 85 80 - ресторант

Email:

booking@holidaygreen.club

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

ВИЛА "PINUS SYLVESTRIS"
ВИЛА "PINUS NIGRA"
ВИЛА "VILA PINUS PEUCE"
Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Call Now Button