Вила Punis Nigra

ВИЛА "PINUS NIGRA"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 4 ЧОВЕКА

от 270 лв / ден*
до 4 госта джакузи фито-сауна Wi-Fi

ВИЛА "PINUS NIGRA"

Вила „Pinus Nigra“ е една от четирите вили в комплекс PinusVillas. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил, разполагаща със СПА удобства и с комфортни спални и хигиенни помещения. Вилата предлага самостоятелно ДЖАКУЗИ НА ОТКРИТО с максимаен капацитет 4 госта. Водата се загрява до комфортна температура, така че ползването на джакузито не зависи от сезона. На първия етаж на вилата е разположена ФИТО-БЪЧВА, предназначена за индивидуални СПА процедури. СПА-удобствата са на разположение само на гостите на вила Силвестрис. гостите на вила Нигра. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 4 госта.

Цени и удобства

Цени и пакети уикенд*

Единична нощувка – 450.00 лв; Пакет две нощувки – 325.00 лв /ден; Пакет три нощувки – 310.00 лв /ден. Цените включват закуска и ползване на спа удобствата на съответната вила. *петък, събота и неделя

Цени и пакети делник*

Единична нощувка – 350.00 лв; Пакет две нощувки – 290.00 лв /ден; Пакет три нощувки – 270.00 лв /ден. Цените включват закуска и ползване на спа удобствата на съответната вила. *от понеделник до четвъртък, включително

СПА - Джакузи под небето

Главната атракция на комплекс PinusVillas е наличието на ДЖАКУЗИ в задния двор на всяка една от вилите, предназначено за индивидуално ползване на гостите на съответната вила. Водата се нагрява до температура 38 градуса, така че използването на джакузито не зависи от сезона.

СПА - Фито-сауна

На първия етаж на вилата е разположена т.нар. фито-бъчва, която представлява СПА удобство за индивидуално ползване. Представлява съоръжение с форма на бъчва, което се отваря и ползващият може да влезне и да седне като главата остава над бъчвата. Ефектът наподобява частично ефект от сауна и ефект от парна баня едновременно.

Капацитет

Капацитетът на вилата е 4 възрастни. Ет. 1 - 2 бр. единични легла; Ет. 2 - 2 бр. единични легла; Полуетаж - 2 бр. ниски легла.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Свързаност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Nigra” са свързани помежду си откъм прозорците, което позволява първия етаж да се види от втория.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с два градински фотьойла, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?

Телефони:

+359 884 78 25 47 - резервации
+359 882 92 85 80 - ресторант

Email:

booking@holidaygreen.club

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

ВИЛА "PINUS SYLVESTRIS"
Вила Pinus Mugo
ВИЛА "PINUS MUGO"
ВИЛА "VILA PINUS PEUCE"
Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Call Now Button