Дейности

ОТКРИЙТЕ ВДЪХНОВЯВАЩАТА И ВЪЗСТАНОВЯВАЩА СИЛА НА ДЕЙНОСТИТЕ НА ОТКРИТО

Вижте възможностите за дейности на открито докато гостувате в PinusVillas

КОННА ЕЗДА

В непосредствна близост до PinusVillas се намира конна база Адгор, където се предлагат програми за конна езда, подходящи за участници с различно ниво на физичеста подготовка и възраст. Възможностите са разнообразни - УРОЦИ ПО ЕЗДА, РАЗХОДКИ НА КОН, КОННИ ПРЕХОДИ.

ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ

Карането на планински велосипед е достъпен начин да се чувствате и изглеждате чудесно – един природосъобразен спорт на открито, носещ усещане за приключение. Бихте искали да карате планински велосипед, но не разполагате с такъв? Ако сте гости на PinusVillas, възползвайте се от нашите велосипеди БЕЗПЛАТНО!

ОРИЕНТИРАНЕ

Ориентирането е вълнуваща дейност на открито, която ви предизвиква, както физически, така и мисловно. По определение, ориентирането е състезтелен спорт, комбиниращ надбягване и навигация. Ориентирането може да бъде практикувано като съзтезателна или несъстезателна дейност, в която участниците използват карта и компас за навигация между отделни точки върху непознат терен. Освен развиване на навигационни умения, тази дейност подобрява работата в екип и комуникацията между отделните участници.

Имате допълнителни въпроси?
Call Now Button