Конферентна зала

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

ПЕРФЕКТНА ЗА ГРУПА ДО 30 ЧОВЕКА

Конферентната зала е разположена на втория етаж в административното крило на комплекса. Залата е обзаведена с 30 стола от серията Set Table. Това позволява на участниците да изберат най-удобния за тях начин за аранжиране на залата, например: 30 седящи места, 15 седящи места + 15 маси, кръгла маса и т.н. Всички гости могат да закупуват топли и студени напитки в лоби бара, който е само един етаж по-долу от от Конферентната зала. Също така, предлагаме опция за организиране на кафе-паузи в отделно пространство само за гостите на конферентната зала, където всички напитки са предварително подготвени и налични за самообслужване в произволно време. От конферентната зала има пряк достъп до лоби бар, ресторант, тераса на ет. 3, откъдето се открива чудесна гледка към планината. В същото време залата предоставя пълна самостоятелност и възможност за спокойно и необезпокоявано провеждане на дейности.

Предимства и удобства

30 стола Set Table

Столовете от серията Set Table дават възможност за разнообразни конфигурации на местата в залата.

3D мултимедиен проектор

Мултимедиен проектор е на разположение на гостите, наемащи конферентната зала с оборудване.

Лаптоп

Лаптоп е на разположение на гостите, наемащи конферентната зала с оборудване.

Екран

Оборудването на залата включва бял екран с размери 2 x 1.52 м.

Флипчарт

Оборудването на залата включва два броя флипчарт с всички прилежащи аксесоари.

Безплатен Wi-Fi

На разположение е безплатна високоскоростна интернет връзка с параметри, осигуряващи непрекъснат режим на работа на всички гости в залата.

Осветление и щори

Залата разполага с големи прозорци с прекрасна гледка. При необходимост прозорците могат да се затъмняват напълно с подходящи щори.

Прилежащи помещения

При необходимост от разделяне на по-малки работни групи, гостите могат да се възползват от още две помещения, разположени непосрдствено до основната зала.

Кафе-паузи

Гостите на залата могат да се възползват от кафе-паузи, организирани в самостоятелно пространство само за тяхната група.

Тераса

В непосредсвена близост със залата се разполага уютна тераса с изглед към Рила, изключително подходящи за кратки паузи за отмора в работния процес.

Ресторант

Гостите на конферентната зала могат да се насладят на прясно приготвена храна по сезонно меню в ресторанта на комплекса, намиращ се в непосредствена близост със залата.

Паркинг

Комплексът разполага с безплатен паркинг, намиращ се под постоянно видео наблюдение.

Имате допълнителни въпроси?

Телефони:

+359 884 78 25 47 - Резервации
+359 882 92 85 80 - Ресторант, Рецепция

Email:

booking@holidaygreen.club

Call Now Button