Вилла Punis Sylvestris

ВИЛА "PINUS SYLVESTRIS"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 8 ЧОВЕКА

190 лв / ден
до 8 човека душ Wi-Fi ресторант

ВИЛА "PINUS SYLVESTRIS"

Вила “Pinus Sylvestris” е една от четирите вили в комплекс PinusVillas Conference Lodge. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил с комфортни спални и хигиенни помещения. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 8 възрастни. На всеки етаж има по 4 спални места (една двуетажна конструкция и две единични легла). От втория етаж се стига по дървена стълба до полуетаж с две допълнителни ниски легла.

Комфорт и удобства

Капацитет

Капацитетът на вилата е 8 възрастни. Ет. 1 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Ет. 2 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Полуетаж - 2 бр. ниски легла.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Самостоятелност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Sylvestris” са напълно отделени (самостоятелни) един от друг.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с два градински фотьойла, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?
Резервация

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Call Now Button