Вилла Punis Peuce

ВИЛА "PINUS PEUCE"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 6 ЧОВЕКА

260 лв / ден
до 6 човека душ Wi-Fi Джакузи ресторант

ВИЛА "PINUS PEUCE"

Вила “Pinus Peuce” е една от четирите вили в комплекс PinusVillas Conference Lodge. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил с комфортни спални и хигиенни помещения. Главната атракция на Вила “Pinus Peuce” е наличието на ДЖАКУЗИ с гледка към вътрешния двор на комплекса. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 6 възрастни. Първият етаж разполага с 4 спални места (една двуетажна конструкция и две единични легла). На вторият етаж има двойно легло (спалня). От втория етаж се стига по дървена стълба до полуетаж с 2 допълнителни ниски легла.

Комфорт и удобства

Капацитет

Капацитетът на вилата е 6 възрастни. Ет. 1 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Ет. 2 - 1 двойно легло (спалня); Полуетаж - 2 ниски легла.

СПА - Джакузи

Главната атракция на Вила “Pinus Peuce” е наличието на ДЖАКУЗИ на първия етаж на вилата. Затоплянето на водата отнема приблизително едно денонощие. За престой до три дни, смяната на водата се заплаща допълнително 40.00 лв.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Свързаност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Peuce” са свързани помежду си откъм прозорците, което позволява първия етаж да се види от втория.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с дървен шезлонг, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности.

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?
Резервация

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Call Now Button