Вила Punis Nigra

ВИЛА "PINUS NIGRA"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 8 ЧОВЕКА

190 лв / ден
до 8 човека душ Wi-Fi ресторант

ВИЛА "PINUS NIGRA"

Вила “Pinus Nigra” е една от четирите вили в комплекс PinusVillas Conference Lodge. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил с комфортни спални и хигиенни помещения. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 8 възрастни. На всеки етаж има по 4 спални места (една двуетажна конструкция и две единични легла). От втория етаж се стига по дървена стълба до полуетаж с две допълнителни ниски легла.

Комфорт и удобства

Капацитет

Капацитетът на вилата е 8 възрастни. Ет. 1 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Ет. 2 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Полуетаж - 2 бр. ниски легла.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Свързаност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Nigra” са свързани помежду си откъм прозорците, което позволява първия етаж да се види от втория.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с два градински фотьойла, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?
Резервация

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Call Now Button