Вилла Punis Mugo

ВИЛА "PINUS MUGO"

ПЕРФЕКТНА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПА ДО 6 ЧОВЕКА

260 лв / ден
до 6 човека душ Wi-Fi сауна ресторант

ВИЛА "PINUS MUGO"

Вила “Pinus Mugo” е една от четирите вили в комплекс PinusVillas Conference Lodge. Представлява дървена двуетажна вила в алпийски стил с комфортни спални и хигиенни помещения. Главната атракция на Вила “Pinus Mugo” е наличието на дървена САУНА с прекрасен изглед към Рила. Всеки етаж е снабден със смарт телевизор с кабелна телевизия и интернет. Вилата разполага две тоалетни, двоен душ, двойно подсигурено отопление. Във вилите отсъстват удобства за готвене и хранене, тъй като ресторантът е в непосредствена близост. Капацитетът на вилата е 6 възрастни. Първият етаж разполага с 4 спални места (една двуетажна конструкция и две единични легла). На вторият етаж има 2 единични легла едно до друго. От втория етаж се стига по дървена стълба до полуетаж с 1 допълнително ниско легло.

Комфорт и удобства

Капацитет

Капацитетът на вилата е 6 възрастни. Ет. 1 - 4 бр. легла (едно двуетажно и две единични); Ет. 2 - 2 единични легла; Полуетаж - 1 ниско легло.

СПА - Сауна

Главната атракция на Вила “Pinus Mugo” е наличието на дървена САУНА с прекрасен изглед към Рила. Сауната е разположена на вторият етаж на вилата. В цената влиза ежедневно зареждане на сауната с дърва. Зареждане повече от веднъж на ден се заплаща допълнително 10.00 лв на зареждане.

Индивидуален вход

Четирите вили са разположени една до друга и визуално са обединени в общ корпус, но всяка вила е достъпна през индивидуален вход.

Самостоятелност на етажите

Двата етажа във Вила “Pinus Mugo” са напълно отделени (самостоятелни) един от друг.

Тераса

От спалното помещение на ет. 1 се излиза на малка наземна тераса с дървен шезлонг, гледаща към вътрешния двор на комплекса.

Отопление

Отоплението на вилата е двойно подсигурено посредством радиатори и подово отопление.

Хранене

Всички гости могат да се насладят на закуска, обяд, вечеря, топли и студени напитки в ресторанта на комплекса с 10 % отстъпка от цените по меню. N.B. Вилата не разполага с удобства за готвене и трапезария.

Настаняване и освобождаване

Стандартните часове за настаняване и напускане в PinusVillas са след 14:00 и преди 12:00, съответно. Ранно настаняване и късно напускане са възможно само с предварителна заявка и се таксуват 15.00 лв. на час.

Безплатен Wi-Fi

На разположение на гостите на вилите и рестранта в комплекса е безплатна високоскоростна интернет връзка.

Паркинг

Гостите на комплекса могат да се възползват от безплатен паркинг в непосредсвена близост до наетата вила. Паркингът е под постоянно видео наблюдение.

Сейф

Всяка вила разполага със самостоятелен сейф за съхранение на ценности

Rent-a-bike

Участвайте във вълнуващо планинско колоездене, дори ако нямате собствен планински байк или имате, но не можете да го вземете с вас по време на пътуването си. От нас можете да наемете 29-инчов хардтейл.

Часове без шум

Между 22:00 и 08:00.

Имате допълнителни въпроси?
Резервация

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НИ ВИЛИ

Много добра храна. В района няма по-хубаво заведение.
Лъчезар Валков
Страхотно място, чисто, уютно, отзивчив и коректен персонал. Препоръчвам!
Виктория Икономова
Пълноценен отдих. Вилите са отлични. Отново ще посетя това място.
Виктория Владимирова
Second time on the hotel and I will come again, impressive
Toni
Call Now Button